Successos

Extingit el foc en una indústria desballestadora a Sant Fruitós de Bages

El foc ha mobilitzat de matinada una trentena de dotacions dels Bombers i ha fet tallar la C-16c

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit aquesta tarda l'incendi que des de la passada matinada cremava en una empresa desballestadora i de gestió de residus de metall a Sant Fruitós de Bages. L'avís del foc s'ha rebut a dos quarts de dues de la matinada i les flames afectaven greument les instal·lacions d'Hermanos Pratginestós amb un foc molt desenvolupat. Inicialment, fins a 33 dotacions dels Bombers s'han activat i s'han desplaçat a la zona per apagar un foc que cremava muntanyes de cables de coure, pneumàtics, plàstics i ferros. Diversos coberts s'han vist afectats i també maquinària pesada, però les oficines de l'empresa s'han salvat de les flames. L'incendi ha fet tallar la carretera C-16c en un tram de 3,5 quilòmetres. Diversos treballadors de l’empresa han acudit a l’alerta i han retirat camions i maquinària perquè els Bombers poguessin treballar millor. Un dels empleats ha hagut de ser atès per lesions molt lleus.

El foc ja s'havia pogut donar per estabilitzat poc abans de les 06.00 hores i nou dotacions dels Bombers s'han quedat al lloc fins a la tarda per remoure les piles de material, que han cremat durant tota la jornada de dissabte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia