Successos

SUCCESSOS

Extingit un incendi en un apartament a Lloret de Mar

Hi ha treballat uns divuit efectius i el SEM ha evacuat fins a cinc persones a centres hospitalaris, totes elles en estat menys greu

Els Bombers de la Generalitat han extingit un incendi en un apartament de Lloret de Mar, segons informa l’agència Acn. Al voltant de les nou del matí, el cos ha rebut l’avís d’un incendi d’habitatge que afectava uns apartaments al carrer Pare Claret. Fins al lloc s’hi han desplaçat set dotacions -una autoescala, quatre camions d’aigua i dos vehicles lleugers de coordinació i comandament- i hi han treballat un total de divuit efectius. També hi havia tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), dues patrulles dels Mossos d’Esquadra i agents de la Policia Local.

L’edifici consta d’una planta baixa i quatre d’alçada. El foc estava desenvolupat a la planta baixa i ha afectat els llits d’una de les habitacions, així com part de l’habitatge. La resta del bloc s’ha vist afectat pel fum i algunes de les persones que hi residien s’han autoevacuat. Els efectius han fet servir l’autoescala per treure dues persones de la segona planta. Els Bombers han donat per extingit el foc a tres quarts de deu i han fet revisió i ventilació de l’edifici.

El SEM ha evacuat cinc persones als hospitals de Blanes i Calella, totes elles en estat menys greu. Un cop finalitzades les tasques de Bombers, el servei ha quedat en custòdia dels Mossos d’Esquadra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia