Successos

Hospitalet de Llobregat

Tres homes escalen una façana i agredeixen una dona a casa

Els Mossos d’Esquadra tenen oberta una investigació per una agressió sexual múltiple a una dona a l’Hospitalet de Llobregat. Segons fonts policials, els fets es van produir dissabte a la tarda, quan la víctima era dins el seu domicili. Els Mossos van rebre l’avís passades unes hores i es van traslladar al pis, on la víctima va explicar que tres homes havien entrat al seu domicili i l’havien agredit sexualment. Diverses càmeres de seguretat van enregistrar els homes escalant per l’exterior de l’edifici. La dona va ser traslladada a l’hospital i els agents van activar el protocol per agressions sexuals. Ara com ara, es manté oberta la investigació.

D’altra banda, ahir també es va saber que el jutjat d’instrucció número 5 de Manresa ha enviat a presó un home de 27 anys acusat de violar una menor de 15 anys. Els fets es van produir la matinada del 13 d’agost a Sant Vicenç de Castellet. L’endemà, la víctima va anar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra i va denunciar que un home l’havia assaltat al carrer i l’havia agredit sexualment. Arran de la denúncia, els Mossos van començar una investigació que va culminar amb la detenció de l’individu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia