Successos

Judicial

El Suprem confirma els 18 anys de presó per l’home que va executar un empresari a Lloret

El Tribunal Suprem ha confirmat la condemna de 18 anys de presó a l’home que va executar a trets un empresari a Lloret de Mar el 13 de setembre del 2012, segons recull l’agència ACN. L’Audiència li va imposar 17 anys de presó per l’assassinat i 1 any de presó per la tinença il·lícita d’armes. El Suprem imposa a la defensa les costes processals del recurs.

El Tribunal Suprem ara desestima el recurs de la defensa que volia anul·lar un testimoni i argumentava que no hi havia proves suficients. L’alt tribunal referma així la sentència de l’Audiència de Girona que, seguint el veredicte del jurat popular, va condemnar Zhirayr Abrahamyan per assassinat i tinença il·lícita d’armes.

Segons la sentència, l’acusat i la víctima van quedar en un descampat proper a l’antic col·legi Can Barnés per resoldre un conflicte que tenien. Un cop allà, a traïció, el processat va engegar cinc trets contra la víctima, que no va tenir cap possibilitat de defensar-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia