Successos

Estabilitzat l’incendi de vegetació que crema a Llançà

A causa de l’incendi, s’ha interromput la circulació de trens entre Portbou i Sant Miquel de Fluvià i s’està gestionant un servei alternatiu

Els Bombers han estabilitzar l’incendi de vegetació a prop del km 20,6 de la carretera N-260 a Llançà. Segons informen, l’avís l’han rebut a les 12.06 h i cremava combustible fi i matollar. S’han activat onze dotacions terrestres i sis mitjans aeris, dels quals dos són avions de vigilància i atac (AVA) i dos helicòpters bombarders. Es tracta d’una zona de camps llaurats i no hi bufa vent. A causa de l’incendi, s’ha interromput la circulació de trens entre Portbou i Sant Miquel de Fluvià i s’està gestionant un servei alternatiu.

El Pla Alfa s egueix actiu en nivell 3 aquest divendres a 70 municipis de Catalunya, segons els Agents Rurals, que demanen extremar les precaucions davant del perill molt elevat d’incendi forestal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia