Successos

Els cossos de seguretat i emergències de Lloret salven un jove en parada cardiorespiratòria

La policia local de Lloret va aconseguir salvar un jove de 30 anys que va patir una parada cardiorespiratòria.

Els fets van succeir ahir, quan els agents van rebre una trucada derivada del 061 per un jove amb greus problemes respiratoris que es trobava a la terrassa d’un local de la platja de Lloret de Mar. Un cop els policies van arribar al lloc dels fets, van observar que el jove estava patint un atac asmàtic que podia comportar una imminent parada cardiorespiratòria. Per això, els efectius van decidir activar el servei d’ambulància. Tanmateix, el jove va entrar en parada minuts abans de l’arribada de l’ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques i, per tant, els serveis de salvament i socorrisme de Proactiva i els agents de la policia local van decidir iniciar les maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP) fins que van arribar els serveis del SEM.

Finalment el jove, d’origen belga, es va poder estabilitzar i va ser traslladat a l’hospital Trueta amb l’ambulància medicalitzada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia