Punt divers

IPR-PSC i CiU acusen l'exalcalde de Roda, Jordi Serra, d'ERC, de fer operacions 'irregulars' en la compra de mobiliari urbà

CATALUNYA CENTRAL

L'equip de govern de Roda de Ter format per Independents per Roda (IPR- PSC) i CiU acusa l'anterior alcalde, Jordi Serra (ERC) de fer una pràctica 'irregular' en la compra de determinat material de mobiliari urbà. Segons han explicat aquest vespre l'alcalde, Antoni Llach (IPR-PSC) i el primer tinent d'alcalde i regidor d'hisenda, Esteve Franch (CiU), Serra hauria fet un acord amb un proveïdor de mobiliari urbà que facturava imports 'pel doble o gairebé el triple del preu normal' de mercat. Segons la versió de l'actual govern, l'Ajuntament pagava les factures a l'empresa però amb la intenció de 'recuperar' els imports pagats a l'alça a través de l'assegurança que tenia contractada l'Ajuntament. Aquests imports per sobre del valor real eren retornats a l'Ajuntament amb més mobiliari urbà del qual l'Ajuntament rodenc 'no en tenia cap control'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.