Successos

vietnam

L’incendi en un edifici d’apartaments a Hanoi causa 56 morts

Almenys 56 persones van morir en un incendi ocorregut la passada nit en un edifici d’apartaments en Hanoi, segons l’últim recompte de víctimes que la Policia vietnamita ha revelat aquest dimecres.

Les autoritats, que han detingut a l’amo de l’edifici per a investigar si es van incomplir les normes de seguretat, han identificat a 39 dels 56 morts en el foc i als hospitals, segons ha informat el portal vietnamita VNE Express.

Fins al matí del dimecres, 70 persones han estat rescatades i 54 d’elles (entre elles nens) hospitalitzades, dels prop de 150 habitants que s’estima vivien en l’immoble.

Un dels hospitals pròxims, Bach Mai, ha ingressat a 26 pacients procedents de l’incendi (set d’ells nens) i va afirmar que dos d’ells van morir i un altre es troba en estat crític.

L’incendi es va produir a les 23.50 de la nit del dimarts (GMT+7) en un petit immoble d’apartaments de deu plantes, situat en una parcel·la d’uns 200 metres quadrats del districte de Thanh Xuan de Hanoi.

Alguns residents van saltar al carrer per a escapar de les flames i altres van pujar a la teulada per a demanar ajuda.

El foc ja s’ha extingit i els equips de rescat van abordar l’edifici per diferents parts, escalant des de la façana per a rescatar a les víctimes de les plantes superiors.

Es desconeix de moment quines han estat les causes que van provocar l’incendi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia