Successos

Lloret comunica a l’organitzador britànic DanceHall Episode que no pot tornar a la vila

La matinada passada hi ha hagut baralles, ferits i detinguts en un dels esdeveniments del grup

El consistori remarca que treballa en la línia d’un turisme responsable que no és compatible amb aquest tipus de festes

L’Ajuntament de Lloret de Mar s’ha reunit amb l’empresa britànica Dancehall Episode que aquests dies ha organitzat l’esdeveniment Dancehall Episode Goes Spain amb partenariat amb l’establiment d’oci nocturn Disco Privé, i li ha comunicat que no pot tornar al municipi. La decisió del consistori s’ha pres, segons fonts municipals, arran de diferents incidències a la via pública ocorregudes durant aquesta matinada i que han provocat una baralla amb un ferit per arma blanca i un ferit amb un trau al davant de la Discoteca Privé, a l’Avinguda Just Marlés. Aquest episodi ha acabat amb tres detinguts, mentre que una altra baralla s’ha saldat amb dos ferits per arma blanca, que han estat detinguts al Carrer Ponent.

A primera hora del matí l’equip de govern s’ha reunit a l’Ajuntament amb Policia Local i Mossos d’Esquadra per analitzar la situació i prendre les mesures oportunes. El regidor de turisme, Frederic Guich, ha explicat que “ens hem reunit amb l’organitzador i ja li hem comunicat que no és benvingut a Lloret”.

Per la seva banda, el regidor de Seguretat, Jordi Martínez, ha explicat que “des de Mossos d’Esquadra, amb el suport de Policia Local, s’han obert diverses diligències. D’altra banda volem aprofitar aquest comunicat per desitjar una ràpida recuperació als ferits”.

L’Ajuntament també ha remarcat que actuarà contra els establiments de Lloret que han donat cobertura tant a aquest esdeveniment com a d’altres de semblants com Summer Rockz aquesta temporada.

L’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas, ha manifestat: “Serem contundents i aplicarem les sancions i mesures necessàries, tant als organitzadors com als establiments col·laboradors ja siguin d’activitats d’oci com d’allotjament, per eradicar aquest tipus d’activitats i que no tornin a Lloret la temporada vinent”. Per ell, aquest tipus d’ esdeveniments “perjudiquen greument els interessos del municipi i no estan alineats amb el turisme responsable que volem i que mereix Lloret i la seva gent. No volem que tornin mai més a Lloret”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia