Successos

Set morts i quatre ferits en l’incendi d’una discoteca a Múrcia

S’ha declarat a les sis de la matinada i encara s’hi busquen desapareguts

Set persones han mort i quatre més han resultat intoxicades per inhalació de fum a l’incendi de la discoteca Teatre a Múrcia, declarat cap a les 6 del matí d’aquest diumenge, informa el 112. Els intoxicats són dues dones de 22 i 25 anys i dos homes de 41 i 45 anys.

Els Bombers de l’Ajuntament de Múrcia i del Consorci d’Extinció d’Incendis i Salvament de la Regió de Múrcia han treballat en l’extinció de les flames, cosa que ha obligat a tallar el trànsit a la carretera d’Alacant i als accessos de la zona comercial i de discoteques de Les Talaies, segons informa EFE.

La petició d’un helicòpter contraincendis de la Direcció General de Seguretat Ciutadana i Emergències ha estat anul·lada en disposar de mitjans terrestres suficients per apagar el foc a la zona on preventivament hi romanen a l’espera diverses ambulàncies i dotacions policials.

Un cop sufocades les flames han estat trobats fins ara els cossos sense vida de set persones a la inspecció del local, encara que abans de l’inici de la cerca hi havia 8 persones desaparegudes d’un grup d’amics que celebraven un aniversari. S’ha establert una zona d’informació a familiars al proper palau dels esports, on un equip de psicòlegs atén familiars de les víctimes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia