Successos

itàlia

Tràgic accident d’autobús en el nord d’Itàlia amb almenys 20 morts

Un gravíssim accident d’autobús ocorregut a Mestre (nord-est d’Itàlia) ha causat almenys 20 morts i diversos ferits després que el vehicle caigués en flames des d’una rampa de la carretera, han informat aquest dimarts les autoritats locals.

“Una gran tragèdia va colpejar a la nostra comunitat aquesta tarda. Immediatament, vaig ordenar a la ciutat que guardés dol, en memòria de les nombroses víctimes que es trobaven en l’autobús caigut. Una escena apocalíptica, no hi ha paraules”, va escriure l’alcalde de Venècia, Luigi Brugnaro, en Twitter sobre el tràgic accident ocorregut a Mestre.

Després de l’accident, ocorregut poc després de les 19.30 hores locals (17.30 GMT), en la passarel·la de Vespa, nombroses ambulàncies i equips de bombers es van congregar en el lloc, mentre es va bloquejar la circulació de trens entre Mestre i l’estació de Santa Lucia a Venècia.

L’autobús va caure per la passarel·la, que travessava l’autopista, i després d’un vol de deu metres va caure entre un magatzem i les vies del tren, segons les primeres versions.

La USL 3 de Venècia ha posat en marxa el protocol de «grans urgències», que preveu la posada a la disposició de tots els serveis d’urgències dels hospitals i la crida al treball de personal de reforç.

La primera ministra, Giorgia Meloni, ha expressat el seu “més sentit condol, personal i de tot el govern, pel greu accident ocorregut a Mestre. Penso en les víctimes i en els seus familiars i amics. Estic en estret contacte amb l’alcalde Brugnaro i amb el ministre (de l’Interior) Matteo Piantedosi per a seguir les notícies sobre aquesta tragèdia”.

El viceprimer ministre i ministre de Transports, Matteo Salvini, “segueix l’evolució del dramàtic incident de Mestre”, segons ha publicat el ministeri en una nota.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia