Successos

SUCCESSOS

Caven un forat per punxar l’aigua i generen una fuita de gas a Cassà de la Selva

L’incident s’ha produit aquest vespre en una casa del carrer Firal n. 16

S’ha desallotjat diversos habitatges pròxims i s’ha confinat tots els veïns del carrer

Els Mossos es van endur un home detingut pel pressumpte delicte d’estralls

“Podria haver succeït una desgràcia molt grossa”, diu l’alcalde Pau Presas

Els Bombers van rebre ahir al vespre una trucada alertant d’una fuita de gas en el carrer Firal de Cassà de la Selva, al voltant de quarts de nou del vespre. Es van mobilitzar tres unitats de Bombers.

En arribar es van trobar que es detectava una forta pudor de gas en un domicili, en el carrer del Firal número 13 i van procedir a ventilar l’habitatge i es va desallotjar diverses persones -fins 9- dels habitatges més pròxims i van confinar la resta de veïns del carrer. L’habitatge que sembla que pertany a un banc estava ocupat. Operaris de la companyia de gas van procedir poc després a tallar el gas per la zona i van sectoritzar el subministre per tal de no deixar massa habitatges sense subministrament.

També van acudir al lloc dels fets els Mossos d’Esquadra que van acabar detenint un home jove, acusat del pressumpte delicte d’estralls. Segons es va poder saber posteriorment, l’incident es va produir quan intentaven punxar l’aigua potable fent un forat al terra i, en l’intent van acabar rebentant un tub de gas, que és el que va generar la fuita.

“Ho portem al jutjat”

L’alcalde de Cassà de la Selva, Pau Presas, ha confirmat fa una estona que l’Ajuntament portarà l’incident als jutjats perquè assumeixi responsabilitats qui ho hagi de fer: “Ens personarem al jutjat perquè això no són només uns danys. Podria haver-se produit una desgràcia molt grossa i, per tant, pensem que s’han de demanar les màximes responsabilitats”. Per altra banda, la situació ara ja està gairebé normalitzada: “Avui al matí, des de l’ajuntament taparem tot el que és l’excavació que es va fer des del garatge i, posteriorment, en carregarem el cost a les persones que han fet això”. L’excavació va malmetre una tuberia de pluvials: “Ara taparem el forat i el tub de pluvials ja el repararem més endavant”, va manifestar Pau Presas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia