Successos

SUCCESSOS

Quatre detinguts per un cultiu de marihuana en una masia de Caldes de Malavella

Els traficants tenien la llum punxada i l’import defraudat a la companyia elèctrica és de més de 45.900 euros

L’operatiu de la Policia Nacional s’ha tancat amb la troballa de 758 plantes

La Policia Nacional ha detingut quatre presumptes integrants d’un grup criminal dedicat al cultiu de marihuana. L’operatiu s’ha saldat amb el desmantellament d’un cultiu amb 758 plantes a l’interior d’una masia de Caldes de Malavella.

Segons informen en un comunicat, la investigació va començar gràcies a la col·laboració ciutadana i alerten que aquest tipus d’activitat delictiva torna “insegures” zones de residència” perquè hi ha un tràfic constant de persones i vehicles i una sobrecàrrega a les instal·lacions elèctriques. Així, els agents van poder determinar que la banda es dedicava a cultivar marihuana hidropònica i feien servir fertilitzat per accelerar el creixement de les plantes i augmentar el percentatge de THC.

Després de confirmar les sospites, la Policia Nacional ha desmantellat la plantació que el grup tenia ubicada a la masia de Caldes. L’entrada i escorcoll va començar amb l’assalt de l’immoble per part de la Unitat d’Intervenció Policial (UIP) de Barcelona, que van sorprendre els quatre arrestats a dins la casa. Un d’ells va intentar fugir per la teulada però el van poder interceptar i detenir.

L’operatiu s’ha saldat, també, amb el comís de les 758 plantes que estaven en un estat avançat de floració. La Policia Nacional també ha intervingut altres drogues com speed o haixix. El grup tenia la llum punxada i, segons informa la policia, l’import defraudat a la companyia elèctrica és de 45.928 euros. un cop eliminada la connexió fraudulenta, el consum elèctric s’ha normalitzat a la zona, acabant amb els talls de llum que patien els veïns.

Després de passar a disposició judicial, el jutjat ha deixat els detingut en llibertat amb mesures cautelars a l’espera de judici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia