Successos

El jutjat deixa en llibertat provisional els tres detinguts per l’aldarull a la comissaria de Salt

El jutjat de guàrdia de Girona ha deixat en llibertat provisional els tres detinguts per l’aldarull d’aquest dissabte a la matinada a la comissaria conjunta de Salt, segons informa l’Acn. Els arrestats tenen 27, 30 i 36 anys i se’ls acusa d’un delicte d’atemptat contra agent de l’autoritat. Segons informen els Mossos d’Esquadra, entre els detinguts no hi ha l’home a qui s’havien endut per comprovar-li si portava un passaport fals. Tots ells són amics del primer, i van entrar a comissaria demanant per què se l’havien endut. Va ser a la zona d’accés al públic, i mentre un altre grup es concentrava a l’exterior, quan van començar a increpar els agents, els van empentar i van amenaçar d’intentar endur-se el seu amic per la força, afegeix l’Acn.

Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de dues de la matinada d’aquest dissabte. A aquella hora, una patrulla de la Policia Local de Salt va portar un home fins a la comissaria conjunta per comprovar si el passaport que duia al damunt era autèntic. Mentre els agents feien les gestions, tres homes van entrar a comissaria i van demanar per què se l’havien endut. Els havia avisat el primer a través del seu telèfon mòbil, i ells també havien fet córrer la veu. Això va comportar que hi hagués un grup d’uns vint joves que es concentressin a l’exterior, proferint insults contra els agents. Cap d’ells va entrar però a comissaria, perquè van tancar les portes.

Els tres amics que eren a dins, però, mentre els agents els hi explicaven perquè s’havien endut l’altre, es van començar a esvalotar. Van començar a increpar els policies, els van agredir -amb empentes i algun cop- i van amenaçar d’endur-se el seu amic per la força, segons les mateixes fonts.

Segons informen els mossos, tant els tres que eren a recepció com l’altre a qui li estaven comprovant la documentació, van mostrar “una actitud agressiva, van donar empentes i van escometre els agents”. Per això, els van detenir per un delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat.

D’altra banda, la policia també va acabar identificant set dels integrants del grup que s’havia concentrat a l’exterior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia