Successos

SUCCESSOS

Detenen 10 homes per tràfic de drogues a la Jonquera

Agents dels Mossos d’Esquadra de la unitat d’Investigació de la Comissaria de Figueres van detenir el dia 5 d’octubre a La Jonquera, deu homes d’edats compreses entre els 21 i 52 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Mesos enrere la Unitat d’Investigació d’aquesta comissaria va tenir coneixement que en un bloc de pisos situat al carrer Pont de La Jonquera, hi podrien existir diversos punts de venda de substàncies estupefaents. Amb aquesta informació es va iniciar una investigació i un cop obtinguts els indicis necessaris es va demanar una autorització judicial per accedir als cinc habitatges.

El matí del dia 5 d’octubre es van dur a terme les entrades i perquisicions per part de la Unitat d’Investigació de Figueres juntament amb l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona i la Unitat Canina. Es van escorcollar totes les estances i es va localitzar un total de 2.020 grams d’haixix, 33,9 grams d’heroïna, 75,82 grams de cocaïna i 154,6 grams de marihuana i altres substàncies pendents d’identificar. A més, els agents van localitzar 11.870 euros en efectiu, balances i retalls de bosses per embolicar les substàncies.

El valor de les substàncies segons l’Oficina Central Nacional de Estupefaents (OCNE) seria de 21.160 euros aproximadament. Davant d’aquests fets, es van detenir vuit homes durant les entrades i dos més posteriorment com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. Els detinguts van passar el dia 7 d’octubre a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia