Successos

Successos

Un mort i dos ferits en un tiroteig a Tarragona

“Dos grups” s’han barallat amb armes de foc al barri de Campclar, on hi ha la comissaria dels Mossos

La policia demana a les persones que són a la zona que segueixen les indicacions dels agents

Una persona ha mort i dues més han resultat ferides aquest dimarts en un “incident” amb armes de foc al barri de Campclar de Tarragona.

Cap a tres quarts de dues de la tarda els Mossos d’Esquadra han estat alertats d’una baralla al carrer Riu Brugent, on hi ha una comissaria de la policia catalana. Segons ha informat el cos , s’ha produït una “baralla entre dos grups” durant la qual s’han produït presumptament s’hauria fet ús d’armes de foc.

Arran de la baralla un home d’ns 50 anys ha mort i dos més han resultat ferits de consideració, però no perilla la seva vida. Personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat els ferits a centres hospitalaris.

La policia ha desplegat un dispositiu en el qual hi participen agents de seguretat ciutadana, unitats regionals, d’ordre públic, un helicòpter i efectius del Grup Especial d’Intervenció (GEI). Els policies desplaçats han instaurat un perímetre de seguretat de la zona per controlar l’incident, garantir la seguretat dels veïns, localitzar els presumptes implicats i preservar possibles vestigis de cara a la investigació posterior.

La situació ha estat donada per controlada cap a les quatre de la tarda, tot i que es mantindrà el dispositiu tota la nit per evitar que es reprodueixin aldarulls. El cos ha fet prèviament una crida a les persones que es troben a la zona a seguir les indicacions que els donin els agents.

Es desconeix encara el nombre de persones participants i l’origen de la disputa, que hauria implicat dos “grups familiars” del barri. La policia ha traslladat a comissaria per declarar una desena de persones que s’havien amagat en un edifici del carrer Riu Brugent. Tots ells s’han lliurat sense oferir resistència i han estat identificats i traslladats a comissaria, tot i que, de moment, no hi ha formalment cap detingut. Durant l’operació, els agents han interceptat dues armes de foc, una de curta i una altra de llarga.

La Divisió d’investigació Criminal de la RPCT s’ha fet càrrec de la investigació i no es descarten detencions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia