Successos

galícia

Tres menors i la seva mare moren en l’incendi d’un edifici a Vigo

Hi ha nou persones ferides, sis de les quals en estat greu

La policia investiga el foc com intencionat

Quatre persones, entre elles tres menors, han mort per asfíxia aquesta matinada i nou més han resultat ferides –entre elles un bomber– en l’incendi d’un edifici d’habitatges al centre de Vigo (Pontevedra, Galícia), informen els diaris locals el Faro de Vigo i La Voz de Galícia.

Les víctimes mortals són una dona, de 30 anys, i tres dels seus fills, d’entre onze i catorze anys, aproximadament, informen els mateixos mitjans. El marit i un altre dels fills, de sis anys, haurien resultat ferits i traslladats a l’hospital per cremades, segons indica El Faro de Vigo. Pel que fa als nou ferits, sis d’ells es troben en estat molt greu, segons fonts de la Conselleria de Sanitat.

El foc s’hauria declarat cap a les quatre de la matinada en el portal de l’immoble de cinc plantes, amb cinc habitatges cadascuna. A l’edifici hi hauria unes trenta persones.

Les forces seguretat, investiguen el tràgic succés com intencionat. Els veïns sospiten d’un veí que fa uns dies ja hauria intentat calar foc a la planta baixa i va ser desallotjat d’un dels apartaments de l’edifici. A més, els veïns de la zona feia temps que denunciaven la perillositat de la situació de l’edifici i d’un altre annex.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia