Successos

successos

Busquen l’autor de la bretolada a Correus

Els Mossos d’Esquadra continuen buscant l’individu que dimarts va ruixar amb gas pebre l’oficina de Correus i una hamburgueseria de Girona, tot i que ahir ja es va aconseguir identificar part del grup de persones que van participar en els fets. Les identificacions, segons va informar l’agència ACN, es van produir gràcies a testimonis que eren a la zona dels fets i a les càmeres de vigilància. L’oficina de Correus ahir ja va poder obrir i funcionar amb total normalitat.

L’incident va obligar a desallotjar diverses persones de l’oficina de Correus i va mobilitzar la unitat del grup d’intervenció tecnològica (GRIT) dels Bombers i l’equip dels Tedax dels Mossos d’Esquadra, especialitzat en la desactivació d’explosius. Dotze persones van resultar ferides –vuit treballadors de Correus, tres policies locals i un client que estava fent una gestió–. Segons fons properes, una o dues persones van entrar a les instal·lacions, hi van dispersar una substància –que després es va confirmar que era gas pebre– i van fugir.

Malgrat que finalment l’incident no va tenir les conseqüències que al principi es temien, el gran desplegament que es va fer a l’avinguda Ramon Folch va crear una gran expectació i petits problemes de trànsit.

Una “bretolada”

L’alcalde de Girona, Lluc Salellas, va lamentar la bretolada i va dir que cal trobar “mecanismes” per treballar amb els joves i evitar que facin accions com aquesta. “De bromes tothom en pot fer però han de ser bromes que no tinguin una repercussió d’aquest abast”, va assegurar en declaracions a l’ACN. També va explicar que el desplegament de dimarts amb la unitat de risc químic dels Bombers i els Tedax dels Mossos suposa una despesa “totalment injustificada”. “M’agradaria que trobéssim les maneres perquè els joves d’aquesta ciutat i de l’entorn tinguin els canals d’informació i educació que els permetin, abans de fer una acció com aquesta, reflexionar i no arribar a fer-la”, va insistir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia