Successos

SUCCESSOS

Detenen dos homes a Riudellots en un camió preparat per robar gasoil

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes, de 32 i 36 anys, a Riudellots de la Selva que circulaven amb un camió amb les plaques robades i preparat per robar gasoil a d’altres combois. Els fets van produir-se dissabte cap a les quatre de la matinada a l’A-2. Uns agents que feien control de furts en camions en zones de descans van observar un camió en moviment i amb les plaques que constaven com a sostretes.

El van aturar i van identificar el conductor i el copilot. La tractora constava donada de baixa i no tenia ni assegurança ni ITV. Els agents van fer les comprovacions pertinents amb el remolc i tenia un número de bastidor que no concordava amb la matrícula.

Els agents van immobilitzar el vehicle i quan van entrar a la cabina van observar una forta olor de gasoil. En fer les comprovacions, van veure que sota del seient posterior de la cabina, hi havia un motor tipus bomba connectada als propis dipòsits de combustible amb una instal·lació elèctrica i de bombeig per presumptament extreure gasoil d’altres camions.

A més, van trobar unes mànegues de color blau amb una forta olor de combustible, utilitzades amb la mateixa finalitat.

Els mossos van detenir el conductor i el copilot per falsificació de document públic i un presumpte delicte de furt de gasoil. També els han denunciat per no tenir assegurança, ni ITV ni targeta de transports.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia