Successos

Una persecució policial per un robatori a Figueres acaba amb dos mossos ferits

Una segona patrulla ha pogut recuperar el material robat

Dos agents dels Mossos d’Esquadra han resultat ferits lleus en una persecució per un robatori en una botiga de mòbils de Figueres. Segons ha confirmat l’ACN, els fets han passat cap a les 5 de la matinada quan han rebut l’avís d’una alarma a l’establiment del carrer Nou. Quan la policia hi ha arribat ha vist que havien rebentat l’aparador de la botiga amb una tapa de claveguera i s’han endut almenys 18 telèfons, un ‘smartwatch’ i una motxilla. Una patrulla els ha interceptat quan fugien en direcció contraria amb un cotxe i en la persecució el vehicle policial ha perdut el control i s’ha accidentat.

Els lladres han aconseguit fugir i la policia manté una investigació oberta per intentar localitzar-los. Una segona patrulla ha trobat el material robat, que es retornarà a la botiga.

Els dos agents que conduïen el vehicle accidentat han patit ferides lleus i han estat traslladats a l’hospital de Figueres, on han rebut l’alta avui mateix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia