Successos

SUCCESSOS

Treuen de l’aigua el cos d’una dona morta a Blanes

Diversos cossos de seguretat i emergència van intervenir el migdia d’ahir per atendre una dona que va ser trobada surant a l’aigua, prop de l’espigó extern del Club de Vela Blanes que hi ha a la platja central de la ciutat. Després que tant els sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) com de la Policia Local de Blanes van intentar reanimar-la amb maniobres d’RCP i el DEA de l’ambulància, dues metgesses van declarar la seva mort.

L’avís que hi havia el cos d’una dona surant al mar el van donar pels volts de ¾ de 12 del migdia dos joves que estaven a l’espigó. Immediatament es va posar en marxa el protocol d’emergències, arribant en primera instància els sanitaris del SEM i agents de la Policia Local, que van anar fent torns per fer les maniobres per reanimar la víctima. Paral·lelament, ja s’havia activat un helicòpter medicalitzat que va aterrar a la mateixa platja de Blanes, amb l’esperança de poder fer el trasllat el més ràpidament possible fins a un centre sanitari. La Policia Local de Blanes també va iniciar les tasques per intentar esbrinar la identitat de la dona, que anava vestida amb un biquini.

Les seves pertinences es van trobar a la platja, molt a prop del lloc on la van veure surant al mar els dos joves, però no hi havia cap document que pogués servir per identificar-la. Agents de la Policia Local es van posar en contacte amb diverses nedadores i nedadors que de manera habitual fan una capbussada i es coneixen entre ells, però cap d’aquestes persones va poder identificar-la. La Guàrdia Civil, que també va intervenir en l’atenció d’ahir, s’encarregarà de la investigació del cas. L’operatiu va finalitzar pels volts de les dues del migdia, després que el jutge va dictaminar l’aixecament del cadàver.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia