Successos

Busquen uns lladres que van entrar a tres cases de les Planes d’Hostoles la mateixa tarda

Els Mossos d’Esquadra busquen els responsables de tres robatoris amb força en una mateixa tarda a les Planes d’Hostoles, segons informa l’Acn.Els fets es van produir el passat dimarts 31 d’octubre en dues cases i un pis de la localitat. Els lladres es van emportar especialment diners i van aconseguir escapar sense que els Mossos els hagin pogut detenir. Segons ha pogut saber l’ACN van intentar entrar en un altre domicili, però finalment no ho van aconseguir. Tot plegat va passar l’últim dia d’octubre, just abans que entrin en funcionament unes càmeres que s’han instal·lat a diverses entrades de la Garrotxa, una de les quals a les Planes d’Hostoles, per controlar els cotxes sospitosos que entrin o surtin de la comarca.

Els tres robatoris es van produir entre les sis i les nou del vespre. Es tracta d’una manera d’operar habitual aquesta època de l’any en què es fa fosc aviat i que en alguns casos els inquilins no han arribat encara a casa. Per això, des de l’Ajuntament de les Planes d’Hostoles demanen col·laboració entre els veïns, ja que aquesta és l’època de l’any amb més robatoris a la població, coincidint amb el canvi d’hora.

En aquest sentit, l’alcalde de la localitat garrotxina, Marc Puig, anima els habitants que sospitin d’un cotxe a apuntar la matrícula i avisar el 112. Puig remarca que la cooperació entre tots ha d’ajudar a evitar més robatoris i assenyala que els Mossos han ofert un increment del patrullatge al poble.

Les Planes d’Hostoles, com molts altres de la comarca, és un territori extens amb moltes cases disseminades, però que no té Policia Local. Això fa que sigui més fàcil pels lladres poder-se escapar en cas que els enxampi algun veí robant en alguna casa. Ara, però, amb les noves càmeres Puig espera que es faciliti la feina als Mossos a l’hora de poder-los enxampar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia