Successos

TrÀNSIT

Es manté un carril tallat a l’AP 7 a Sant Julià de Ramis per un accident

Cues de fins a dos quilòmetres a causa d’un accident amb un camió que ha envaït el sentit contrari

El conductor ha resultat ferit menys greus en l’accident que s’ha produït poc després de les cinc de la matinada

Dos carrils de l’AP-7 a l’alçada de Sant Julià de Ramis es mantenen tallats, un en sentit nord i l’altra en sentit sud, després d’un accident amb un camió implicat que ha envaït el sentit contrari. Com a conseqüència de l’accident el conductor del camió ha resultat ferit menys greu. S’està efectuant les tasques de neteja .

L’accident s’ha produït poc després d’un quart de sis de la matinada en el punt quilomètric 52 quan, per causes que es desconeixen, el conductor que circulava en sentit Barcelona ha creuat els quatre carrils de l’autopista i ha col·lisionat contra la mitjana, travessant-la i envaint parcialment l’altre sentit.

S’hi han desplaçat diverses dotacions dels Mossos que han tallat inicialment tres dels quatre carrils en direcció sud i un en direcció França mentre s’auxiliava al conductor i es retirava posteriorment el camió. Les afectacions de trànsit han arribat fins als quatre quilòmetres de cues. Els Bombers de la Generalitat han assistit al conductor ferit i ajudat en les maniobres per a retirar el vehicle, treballant-t’hi un total de set dotacions terrestres.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’ha endut en ambulància l’home que es trobava ferit menys greu fins a l’hospital Josep Trueta de Girona on ha ingressat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia