Successos

HABITATGE

Tres detinguts en les protestes per un desnonament a Salt

El Sindicat d’Habitatge de Salt ha convocat una acció de protesta davant la comissaria de Vista Alegre

Tres persones han estat arrestades pels Mossos d’Esquadra durant el dispositiu efectuat durant un desnonament executat aquest matí en el carrer Ramon Sambola de Salt.

Força veïns i veïnes s’ha concentrat davant el domicili a primera hora per donar suport als desnonants i  en protesta per l'execució. En aquest pis hi viu  na mare amb el seu fill menor d’edat. Durant la protesta els Mossos han efectuat les detencions i, poc després, el Sindicat d’Habitatge de Salt ha convocat una concentració de protesta davant de la comissaria de Vista Alegre.

Segons informa l'Agència Catalana de Notícies, un dispositiu format per agents de l'ARRO i de Seguretat Ciutadana dels Mossos i la col·laboració de la Policia Local s'ha desplegat a primera hora del matí al carrer doctor Sambola, que fa cantonada amb l'Avinguda dels Països Catalans. Els agents s'han trobat amb la resistència de diversos membres del Sindicat d'Habitatge de Salt que pretenia impedir el desnonament d'una família que, segons assegura el sindicat i confirma l'Ajuntament de Salt tenen un informe de vulnerabilitat que el jutjat ha rebutjat.

Concentració

Una vintena de persones s'han concentrat posteriorment a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Vista Alegre de Girona i han tallat el carrer del Carme, segons recull l'Agència Catalana de Notícies. La Policia Municipal de Girona ha redirigit el trànsit entre el pont de la Font del Rei i el de l'Areny. Al llarg d'aquest tram, els vehicles no poden circular pel carrer del Carme i han de buscar alternatives. Agents dels Mossos  han barrat al pas als manifestants al carrer del Carme. La concentració està liderada pel Sindicat de l'Habitatge de Salt (Gironès) en suport als tres activistes detinguts aquest dimecres al matí en un desnonament a Salt. Els agents els han agafat per resistència a l'autoritat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia