Successos

Detinguts quatre homes a Reus per cometre dos robatoris al Baix Camp i al Tarragonès

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir quatre persones, una de les quals menor d’edat, per haver presumptament robat a l’interior d’un vehicle i per haver comès un robatori amb força en un habitatge. Els fets es remunten a la matinada del 22 de desembre, quan uns desconeguts van forçar els dos panys de la porta principal d’un habitatge del carrer Baixada de la Peixateria de Tarragona. Els presumptes lladres van endur-se diners en efectiu, joies i diversos rellotges, entre altres objectes de valor. El 25 de desembre, els Mossos van ser requerits per la temptativa d’ocupació d’un habitatge al carrer Notari Rull de Reus. Quan els agents els van enxampar, no van poder acreditar la procedència de 23 pots de mel, per la qual cosa els van comissar, entre altres objectes sostrets.

Els Mossos han confirmat que els pots de mel havien estat sostrets de l’interior d’un vehicle estacionat a Reus durant la tarda del 24 de desembre. A més, les joies i els rellotges que van trobar a un d’ells constaven com a sostrets en el robatori del 22 de desembre a Tarragona. Per tot plegat, els agents van detenir el menor i tres dels quatre identificats el dia de Nadal durant la matinada d’aquest dijous a Reus. Tres d’ells, d’entre 18 i 24 anys d’edat, han passat a disposició judicial avui davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus i el menor ho va fer ahir a la Fiscalia de Menors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia