Successos

societat

Truca al 112 en quedar-se sense benzina i els Mossos la troben beguda, drogada i sense carnet

La conductora duia dos fills menors al vehicle

Una conductora que s’havia quedat sense benzina mentre circulava amb el seu turisme al terme municipal de Montblanc ha trucat al 112 per demanar ajuda. Els serveis d’emergències hi han derivat una unitat dels Mossos d’Esquadra per atendre-la, però la situació amagava un gir que ha impedit una solució ràpida, amb una garrafa de benzina o una trucada al servei d’assistència en carretera.

La conductora que els havia alertat presentava símptomes de no trobar-se en òptimes condicions per conduir i els agents li han fet les pertinents proves d’alcoholèmia, que han donat positiu amb una taxa de 0,65 mg/l. A més, la dona també ha donat positiu en el test de drogues. En comprovar la seva identitat, els agents també han descobert que tenia el carnet de conduir suspès per infraccions anteriors.

La dona viatjava amb dos fills menors d’edat, d’un i quatre anys, que en ser detinguda van quedar a càrrec d’un dels avis, segons han informat els Mossos a les xarxes socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia