Punt divers

Comencen les obres de l'autovia A-27 entre Tarragona i el Morell, un primer tram que podria estar enllestit d'aquí dos anys i mig

CAMP DE TARRAGONA

Finalment, i després d'anys de retard, aquest dimecres han començat les obres del primer tram de la futura autovia A-27 que ha d'unir Tarragona i Montblanc. Les obres han començat en el tram que hi ha entre Tarragona i el Morell i es preveu que durin entre dos anys i mig i tres anys. El subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Maria Abelló ha visitat la zona d'inici d'obres, al costat de la rotonda d'entrada a la Pobla de Mafumet. Abelló ha destacat el paper que jugarà aquesta infraestructura 'vital' per al tràfic de mercaderies del Port de Tarragona i els polígons petroquímics del territori. El pressupost d'aquest primer tram és de 4,5 MEUR (milions d'euros), tindrà una longitud de gairebé 8 quilòmetres i la velocitat màxima serà de 100 quilòmetres per hora.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.