Successos

Societat

Detenen el propietari d’un bar a Badalona per un delicte contra la salut pública

Actuació conjunta de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra contra el tràfic de drogues al barri de la Pau

En l’operatiu s’han requisat 54 grams d’haixix i cinc telèfons mòbils sostrets

Una actuació conjunta de la Guàrdia Urbana de Badalona i els Mossos d’Esquadra en un bar del carrer d’Amadeu Vives, al barri de la Pau, va concloure dijous amb la detenció del propietari per un delicte contra la salut pública. Durant l’operació es van comissar 54 grams d’haixix, així com cinc telèfons mòbils que constaven com a sostrets.

Aquesta actuació formava part d’un operatiu conjunt del Grup Especial d’Intervenció Policial (GEIP) de la policia badalonina amb el Grup Fura dels Mossos, la policia espanyola i la policia local de Santa Coloma de Gramenet, tot i que en l’establiment de Badalona només van haver d’intervenir els dos primers cossos.

En total es van identificar 17 persones i es van aixecar sis actes per tinença de drogues. També es van detectar deficiències en el local, insalubritat i absència de la documentació, ja que no s’ajustava a l’activitat declarada. Alguna de les irregularitats podria comportar el tancament del local després que es tramitin els corresponents expedients.

“Aquesta operació, en col·laboració amb altres cossos policials, és un exemple més de l’aposta per la seguretat del govern municipal”, ha tret pit l’alcalde, Xavier Garcia Albiol. “Accions com aquesta incideixen en la millora de la seguretat de l’entorn. Al marge de les qüestions de salubritat, la droga trobada a l’establiment era una quantitat suficient com per pensar que aquest bar era, presumptament, un punt de distribució en el barri”, hi ha afegit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia