Punt divers

La urbanització del polígon de Camposines començarà en un any i la Generalitat nega que serveixi per acollir el cementiri nuclear

TERRES DE L'EBRE

L'Incasol i vuit ajuntaments de la Terra Alta i la Ribera d'Ebre han constituït aquest dilluns el consorci que ha de gestionar el nou polígon de les Camposines, a la Fatarella. Aquest sector d'activitats econòmiques tindrà 48 hectàrees, el 80% de les quals ja són de l'Incasol, i està previst que les obres d'urbanització comencin durant el tercer trimestre del 2008. Un any més tard, a finals del 2009, s'espera que ja es puguin comercialitzar parcel·les. El secretari per a la Planificació Territorial del Departament de PTOP, Oriol Nel·lo, ha aprofitat l'acte d'aquest dilluns per 'negar' que s'hagi pensat en aquest polígon perquè aculli el cementiri de residus nuclears, com s'havia especulat per part d'alguns grups ecologistes i opositors a la instal·lació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.