Successos

estat espanyol

La Fiscalia obre un expedient pels crits en els vídeos de la narcolanxa de Barbate

La fiscal superior d’Andalusia considera que l’informe presentat per la Unitat de Policia Judicial Adscrita a la Fiscalia d’Andalusia posa de manifest que hi ha expressions “amb aparença delictiva que atempten contra l’honor, la seguretat física”

La fiscal superior d’Andalusia, Ceuta i Melilla, Ana Tárrago, ha obert aquest dimarts un expedient per a investigar penalment a les persones que van abocar expressions i missatges en els vídeos pujats a les xarxes socials mentre una narcolanxa envestia a Barbate a una embarcació de la Guàrdia Civil, causant la mort de dos agents.

En un comunicat, la Fiscalia explica que l’expedient governatiu s’inicia per considerar que concorren motius que l’aconsellen i justifiquen, després de l’informe presentat per la Unitat de Policia Judicial Adscrita a la Fiscalia d’Andalusia en el qual s’analitzen frases, missatges i expressions que acompanyen als vídeos pujats a les xarxes socials.

La fiscal superior assenyala en l’escrit que l’informe posa de manifest uns fets ja narrats en els quals apareixen expressions “amb aparença delictiva que atempten contra l’honor, la seguretat física, a més d’afectar altres béns jurídics”.

L’expedient governatiu, al costat de l’informe de la Unitat de la Policia Adscrita a la Fiscalia Superior, serà remès a la Fiscalia Provincial de Cadis perquè obri diligències de recerca penal i procedeixi a practicar les recerques oportunes donada la transcendència juridicopenal dels fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia