Successos

Els Mossos investiguen l’agressió a un futbolista de 16 anys després d’un partit

Els fets van tenir lloc al Prat i presumptament hi va intervenir una desena de persones, algunes menors

Els Mossos d’Esquadra investiguen una agressió a un jugador de futbol juvenil de 16 anys per part d’una desena de persones, algunes de les quals serien també menors d’edat. Els fets van tenir lloc després del partit que disputaven el Club Barcelonista Terlenka, del Prat de Llobregat, i el Sagrat Cor de Sarrià, de Barcelona.

Els fets investigats es van produir el passat 27 de gener, quan al final del partit el porter del Sagrat Cor va patir una agressió per part d’entre vuit i deu persones, que li haurien clavat puntades en el cap i li van trencar un dit, segons han confirmat a Efe fonts dels Mossos.

Després de l’agressió, els pares del menor van presentar una denúncia a la comissaria dels Mossos del districte de Sarrià, en la qual van aportar un informe de lesions que inclou el trencament d’un dit i diversos hematomes que haurien estat causats per les diverses puntades rebudes estant al terra, algunes en el cap.

L’àrbitre del partit va aixecar un acta que recull l’agressió a aquest jove, en la qual identifica a un jugador rival com a responsable dels fets, encara que els Mossos relacionen entre vuit i deus persones amb aquesta agressió. Aquesta es va produir, segons la mare del menor, després que aquest celebrés el gol que va donar la victòria al seu equip, i l’hauria iniciat una persona que va saltar de la grada, a la qual se’n van sumar d’altres. La Federació Catalana de Futbol, després de tenir coneixement dels fets, va obrir un expedient que va derivar en una sanció al club pratenc de tres partits a porta tancada i de vuit partits de suspensió al jugador d’aquest equip identificat per l’àrbitre. La federació va qualificar el fet com a “especialment greu”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia