Successos

Sant Joan les Fonts denuncia diverses baralles al poble

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha denunciat als Mossos d’Esquadra diverses baralles que hi ha hagut darrerament al poble. En concret, segons explica l’Acn, es tracta d’aldarulls que s’han produït d’una banda a la via pública i que han generat alarma social entre els veïns. Alguns d’aquests incidents estan relacionats amb bars de Sant Joan les Fonts, segons ha pogut saber l’ACN. Des del consistori condemnen aquests “atacs” i els relacionen amb el consum de drogues. Uns aldarulls que han esdevingut en “actituds intolerables que denigren la convivència”, tal i com assenyala un comunicat de l’Ajuntament. Per això, el consistori ha posat en coneixement dels Mossos d’Esquadra aquestes baralles amb dues denúncies per tal que s’investiguin els fets.

Des de l’equip de govern municipal s’ha fet un comunicat a les xarxes socials en el que es deixa clar que es fa tot el que està a les seves mans per tal d’evitar més incidents com aquest. A banda, l’Ajuntament explica que s’ha reunit amb diverses persones afectades per aquests fets i amb la tècnica comunitària per poder reconduir la situació. Ara els Mossos estan investigant els fets i no es descarta que hi puguin haver detencions en els propers dies. Des del cos confirmen que s’ha reforçat el patrullatge a la zona, tal i com demanava el consistori garrotxí.

“Tenim l’esperança que tots els fets violents viscuts les darreres setmanes quedin enrere, i tenim la convicció que tots els veïns i veïnes poden contribuir a fer de Sant Joan un lloc on viure bé. Per aquest motiu, demanem que si es detecten actes que alterin la convivència, els ciutadans contactin immediatament amb el 112, i si fos el cas, formalitzin una denúncia, perquè és necessari que hi hagi constància dels fets perquè la policia pugui actuar”, conclou el comunicat del consistori.

D’altra banda, també cal destacar els incidents greus que hi va haver en el partit de futbol de tercera catalana entre el Santjoanenc i l’Abadassenc, que es va disputar el dissabte 27 de gener al camp municipal i que va acabar amb baralles entre aficionats d’un i altre equip, amb algun jugador implicat. Una batussa que va obligar al Sistema d’Emergències Mèdiques a actuar, per tal d’atendre persones que havien quedat ferides.

Des de l’Ajuntament expliquen que s’han pres mesures al respecte, d’acord amb la junta del Club Esportiu Santjoanenc, i que passen per prohibir el consum d’alcohol o drogues al camp municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia