Successos

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

Detenen un home que tenia una ordre d’expulsió pendent

La Policia Local de Castelló d’Empúries ha detingut un home que tenia una ordre d’expulsió del país pendent. Una patrulla del cos feia tasques preventives la nit del dimecres i van veure una persona amb actitud sospitosa. El van aturar i identificar. L’home intentava fer-se passar per una altra persona, però els agents van esbrinar la identitat real i a partir d’aquí van comprovar que l’home tenia una ordre d’expulsió pendent. Per això la Policia Local el va detenir i una unitat dels Mossos d’Esquadra el va traslladar a la comissaria del Cos Nacional de Policia perquè tramités l’ordre corresponent.

Hores més tard d’aquests fets, la Policia Local de Castelló d’Empúries va rebre un avís per un robatori dins d’un vehicle. Una patrulla del cos, conjuntament amb efectius dels Mossos d’Esquadra, van anar fins al lloc dels fets i van localitzar un dels autors. Els Mossos el van detenir per un robatori amb força a l’interior d’un vehicle.

Mentrestant, la policia va recopilar informació de l’altre autor fugat gràcies a l’ajuda dels testimonis. Finalment van poder esbrinar qui era l’altra persona implicada i van començar a buscar-lo pel municipi. Dijous al matí una patrulla de la Policia Local el va detenir dins del municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia