Successos

Presó provisional per l’home que va amputar la mà a un altre en una baralla

El jutjat ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per al detingut per amputar la mà amb un matxet a un altre home durant una baralla a Girona. La causa està oberta per homicidi en grau de temptativa, segueix informant l’Agència Catalana de Notícies.

Els fets van passar aquest dimarts a la nit en un bar. La víctima i l’agressor estaven discutint quan aquest últim va decidir sortir del local i quan va tornar, ho va fer amb un ganivet carnisser. Va atacar l’home amb diversos talls al cap, la zona de l’abdomen i la mà, on concentra les ferides de més gravetat. L’endemà, la Policia Municipal va detenir l’agressor, un home de 34 anys, amb antecedents per fets similars.

Segons el sindicat CSIF, l’arrestat era un vell conegut de la policia i l’any 2022 ja va protagonitzar una “brutal agressió” a un funcionari de la presó del Puig de les Basses. L’agressor va mossegar al coll al treballador i li va arrencar un tros de carn. La víctima va haver de ser traslladada a la Vall d’Hebron on la van haver de sotmetre a una cirurgia plàstica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia