Successos

estat francès

Una allau deixa quatre morts a l’estació d’esquí Le Mont-Dore

També hi ha tres ferits lleus

Quatre persones han mort en una allau a l’estació d’esquí francesa de Le Mont-Dore, al departament de Puèi de Doma, a la regió d’Alvèrnia-Roine-Alps. Tres persones més han resultat ferides lleus i dues altres han resultat il·leses de l’accident. Segons informa la cadena pública FranceInfo, els morts i els ferits formaven part d’un grup de nou esquiadors que s’han vist sorpresos pel desplaçament de neu en el pic de Sancy, de 1.600 metres d’altitud, cap a d 2/4 de dues de la tarda d’aquest diumenge.

La majoria de membres del grup procedia de la veïna regió de Cantal i anaven amb un guia de muntanya amb amplis coneixements de la zona on hi ha hagut l’accident.

L’allau s’ha produït en una jornada de fortes nevades a la zona, on s’havien acumulat un bon gruix de neu compacta en els pics més alts, i les autoritats havien classificat el risc d’allaus de nivell 3.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia