Successos

Detenen tres homes per intentar comprar amb targetes fraudulentes

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el passat 22 de febrer, tres homes d’entre 24 i 36 anys, com a presumptes autors d’un delicte d’estafes bancàries i falsificació documental.

Els mossos de la comissaria de Girona van rebre l’avís d’un centre comercial de la ciutat que els alertava que hi havia un grup de persones que intentaven fer compres amb targetes amb format digital i que totes sortien com a denegades. Els policies van adreçar-se al lloc i van interceptar-los quan sortien de l’establiment.

Quan els policies van identificar i escorcollar els tres homes que sortien del comerç, van comprovar que duien 8 telèfons mòbils i 8 targetes en format digital que no estaven registrades als seus noms i amb les quals havien estat intentant fer compres, sense èxit, per un valor total de 3.680 euros.

Quan els hi van preguntar per la procedència de les targetes i els mòbils, aquests van donar respostes inconnexes i sense sentit sense poder aclarir on les havien aconseguit.

Davant les evidències, els mossos van detenir els tres homes per un delicte d’estafa i falsificació documental.

Els tres detinguts, amb antecedents, van passar el dia 24 a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia