Successos

Detenen tres nois per agredir un home amb una barra de ferro al carnaval de Roses

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos nois i un menor per agredir un home colpejant-li el cap amb una barra de ferro durant el carnaval de Roses, el 9 de febrer, segons informa l’Acn. L’agressió va passar de matinada a la zona de l’envelat, quan dos grups van començar a discutir-se i a partir d’aquí van passar a les mans. La víctima va rebre un cop al cap amb una barra de ferro d’uns 80 centímetres, de les que s’utilitzen per subjectar les cadenes a l’hora de senyalitzar una zona. Segons ha conclòs la investigació, va ser el menor d’edat qui va atacar l’home per darrere. La víctima va necessitat ser traslladada a l’hospital, on se’l va haver d’intervenir d’urgència arran d’un traumatisme cranial. Els mossos acusen els tres detinguts d’un delicte de lesions, explica l’Acn.

L’agressió amb la barra de ferro va passar la matinada del 9 de febrer, en plena celebració del carnaval de Roses. Cap a les cinc de la nit, dos grups van començar a discutir-se a la zona de l’envelat, situat a la plaça Frederic Rahola. Va ser aleshores quan un home va rebre un cop al cap per darrere amb una barra de ferro, que el va deixar estès al terra.

Els serveis d’emergència van atendre la víctima in situ, però arran de la gravetat de les lesions l’home va necessitar ser traslladat a l’hospital de Figueres, des d’on se’l va derivar al Trueta de Girona. Patia un traumatisme cranial, que va necessitar intervenció quirúrgica. Els Mossos d’Esquadra, després de rebre l’avís, van començar a investigar els fets. Arran de les declaracions de la mateixa víctima i de diversos testimonis, la policia va poder identificar els agressors. Són dos nois de 18 i 19 anys i un menor, a qui s’acusa d’un delicte de lesions. Segons la investigació, el menor va ser qui va atacar la víctima per darrere. Li va donar un cop al cap amb la barra de ferro, d’uns 80 centímetres, de les que es van servir per senyalitzar una àrea i serveixen per subjectar-hi cadenes.

Segons continua relatant l’Acn, els mossos van detenir el menor i el jove de 19 anys el passat 21 de febrer al matí. I aquest dilluns, els agents de la comissaria de Roses van arrestar l’altre jove. Després de declarar a comissaria, tots tres han quedat en llibertat. El menor, en espera que el citi la fiscalia de menors de Girona; i els dos joves, que ho faci el jutjat que instruirà el cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia