Successos

Successos

Mor un escalador en caure-li a sobre diverses pedres

Els Bombers van ser alertats que l’home havia resultat ferit quan feia una via a Àger

Un escalador ha mort avui a causa de les ferides que li han provocat les pedres que li han caigut a sobre quan era a més de deu metres de l’inici d’una via a Àger. Segons han informat els Bombers, a tres quarts d’una del migdia han rebut l’avís que un escalador havia resultat ferit quan estava fent la via Esperant el Pegat de Morfina, a la serra del Montsec. Els Bombers han activat l’helicòpter de rescat amb l’equip conjunt dels Grups d’Actuacions Especials i el metge del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) , a més d’una dotació terrestre de suport. Per la seva banda el SEM hi ha desplaçat un helicòpter medicalitzat, una unitat terrestre i un equip de psicòlegs.

En localitzar els escaladors, l’helicòpter ha apropat el personal de rescat fins a la víctima i el metge n’ha certificat la mort. El cos de Mossos d’Esquadra ha activat la seva Unitat d’Intervenció de Muntanya, que s’ha fet càrrec dels atestats i de l’aixecament del cos. Mentrestant, Bombers ha acompanyat l’altre escalador fins al poble, a Àger.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia