Successos

sUCCESSOS

Detinguts tres homes per cultivar més de 500 plantes de marihuana

La plantació, a l’interior d’un local, tenia una sofisticada instal·lació elèctrica i regadiu per degoteig

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts tres homes per cultivar més de 500 plantes de marihuana en un local de Badalona. Els arrestats tenen 23, 45 i 58 anys i se’ls acusa d’un delicte contra la salut pública. La investigació es va iniciar arran de la intensa olor a marihuana provinent d’un local, situat en un garatge comunitari del carrer de Don Pelayo. La investigació va acabar amb la detenció dels tres homes i l’incautament de les plantes, que estaven en un avançat estat de floració. Als arrestat també se’ls van trobar mil euros en bitllets de 20.

La plantació comptava amb una sofisticada instal·lació elèctrica i un sistema de regadiu per degoteig. També s’imputa als detinguts un delicte de defraudació de fluid elèctric per manipulació del comptador. Aquest fet generava un risc de sobrecàrrega a la xarxa.

Un dels detinguts va quedar en llibertat després de declarar en seu policial, mentre que els altres dos, amb antecedents per fets similars, van passar a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia