Successos

seguretat

Viñuales creu que la Generalitat ha abandonat el barri de Campclar

“El barri de Campclar és un barri de bones persones, humils i treballadores. No ens mereixem el que està passant. Fa massa anys que la Generalitat ha abandonat el barri.” Amb aquestes paraules, l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, es queixa públicament de l’estat en què es troba el barri perquè, va recordar, “la seguretat ciutadana és una competència dels Mossos d’Esquadra, de la Generalitat, i no està fent la seva feina”. L’alcalde reclama un “pla especial i integral” per a Campclar, després del crim que hi va haver diumenge al mig del carrer a plena llum del dia. Viñuales defensa la tasca dels Mossos, però focalitza el problema en la manca d’efectius i reclama que el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, convoqui una junta de seguretat local “immediata”.

En matèria policial, l’alcalde assegura que els delictes en aquest barri i a Sant Salvador “no han baixat” cap any, a diferència d’altres punts de la ciutat. Una afirmació que no ha pogut ser contrastada perquè ni l’Ajuntament de Tarragona ni els Mossos d’Esquadra han facilitat les dades. De tota manera, ha avançat que aviat la Guàrdia Urbana posarà en marxa una unitat de policia de proximitat que farà patrullatges a peu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia