Successos

successos

Persegueix una parella per Girona i acaba detingut per un robatori a Badalona

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Girona un home de 41 anys per un robatori amb violència a Badalona, segons informa l’ACN. Una parella que anava pel carrer pels volts de les dues de la matinada va decidir acostar-se fins a la comissaria dels Mossos de Vistalegre a Girona, perquè tenia la sensació que un home els estava perseguint. Els agents van acostar-se fins al sospitós que els va assegurar que havia sortit a córrer, però que anava vestit amb pijama. Els agents van identificar-lo i van descobrir que portava la cartera d’un home a qui cinc dies abans havien atacat al seu domicili de Badalona.

En concret, els fets van passar pels volts dos quarts de tres del migdia del 26 de febrer, quan la víctima va entrar a casa seva i un home el va colpejar. Un cop a terra, el lladre es va emportar la cartera i va fugir corrent del lloc dels fets. Davant d’aquests indicis, els policies van fer les indagacions corresponents i van detenir l’home al carrer del Carme quan intentava escapar de la policia. Els Mossos el van acabar arrestant com a presumpte autor del robatori amb violència i intimidació, a més dels delictes de lesions, danys i violació de domicili, ja que el lladre va agredir la víctima dins de l’habitatge a Badalona on havia entrat a robar.

El sospitós ha passat aquest dimarts a disposició del jutge de guàrdia de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia