Successos

SUCCESSOS

Denuncien una agressió en grup a una dona transexual al Poble-sec de Barcelona

L’Observatori contra l’LGTBI-fòbia ha denunciat a través de les xarxes socials una nova agressió, en aquest cas a una dona transsexual al barri del Poble-sec de Barcelona. Segons l’entitat, els fets van passar el 22 de març quan un grup de joves va colpejar la víctima i va utilitzar un gos per atacar-la. Des de l’ens han condemnat els fets i han activat els diferents protocols que inclouen comunicar els fets al comissionat LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona, Javi Rodríguez i informar-ne també els Mossos perquè obrin una investigació. Finalment des de l’Observatori es posen a disposició de la víctima i el seu entorn per rebre “tot el suport i atenció jurídica i psicosocial”. Paral·lelament, l’entitat Poble-sec feminista també ha condemnat el succés i ha detallat que va tenir lloc al voltant de les set de la tarda a la plaça del Sortidor. Alhora, ha demanat col·laboració ciutadana per aconseguir imatges de l’episodi. Fonts policials han explicat que tenen constància d’aquest acte violent i han apuntat que s’investigaran els fets.

Fonts policials han apuntat que s’està intentant contactar amb la víctima. Quan hi hagi una denúncia, matisen, els Mossos podran instruir el cas per un delicte d’odi i discriminació.

Per la seva banda, Javier Rodríguez, ha condemnat els fets. En un missatge a ’X’, ha apuntat que en aquests moments estan recopilant informació i estan en alerta l’Oficina per la No Discriminació (OND), el Districte de Sants-Montjuïc, els cossos policials i l’Observatori contra l’LGTBI-fòbia. “La més ferma condemna. No permetrem que aquests fets quedin impunes”, ha indicat Rodríguez.

SUCCESSOS



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia