Successos

successos

Detenen dos homes per cometre tres robatoris amb força en habitatges de Calonge

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols i la Policia Local de Calonge han detingut a dos homes, de 35 i 37 anys, com a presumptes autors de tres delictes de robatori amb força en habitatge a Calonge. El primer dels fets va tenir lloc el passat 9 de març, entre les set del vespre i les deu de la nit, quan van forçar una finestra per accedir a l’interior d’una casa i van sostreure un rellotge i un ordinador. El segon es remunta al dia 15 del març, pels volts de les vuit del vespre, quan van accedir al jardí però no van arribar a entrar a l’interior de l’habitatge ni van sostreure res. Finalment, en el tercer robatori, perpetrat el mateix dia, els lladres van forçar la porta d’una casa i, un cop dins, van sostreure unes ulleres i una ronyonera.

Davant d’aquesta situació, els dos cossos policials van dur a terme una investigació i un dispositiu que va donar fruit el dia 21 de març, quan van sorprendre dos homes vigilant unes cases de la urbanització afectada pels robatoris.

Els policies van escorcollar els sospitosos i els van intervenir una motxilla amb tapaboques, guants, gorres i tornavisos. En el moment de la identificació van comprovar que aquests homes eren els que apareixien en les càmeres de seguretat de les cases violentades. Finalment, els van detenir com a presumptes autors de tres delictes de robatoris amb força.

Els dos homes, amb antecedents, van passar el dia 22 de març a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia