Successos

estats Units

Un vaixell xoca contra el principal pont de Baltimore i l’esfondra

Els cotxes que hi circulaven han caigut a l’aigua

Es desconeix per ara el nombre de víctimes i persones desaparegudes

Un vaixell de càrrega de grans dimensions ha xocat aquesta matinada contra un pont a Balatimore, al nord de Washington, i ha provocat l’esfondrament de la infraestructura. Es tracta del pont Francis Scott Key, una infraestructura metàl·lica de tres quilòmetres de llarg que forma part de l’autopista interestatal 695 de Maryland, que envolta Baltimore, i per on passen cada dia milers de cotxes.

Tot i que l’accident ha passat cap a quarts de dues de la matinada, hi havia molts cotxes circulant pel pont. La majoria han caigut al riu Patapsco. De moment, tant la policia de Baltimore com els bombers no s’atreveixen a fer un balanç sobre les víctimes mortals o les persones ferides. Només han informat que estan intentant rescatar set persones del mar.

El vaixell que ha provocat el col·lapse de la infraestructura és el Dali, un vaixell de càrrega amb bandera de Singapur d’uns 300 metres d’eslora, segons informa la Guàrdia Costanera dels Estats Units. La seva destinació final era Colombo, a Sri Lanka, segons les dades de Vessel Finder.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia