Successos

àfrica

Almenys 94 morts en el naufragi d’un vaixell a Moçambic

Hi ha almenys vint-i-sis persones desaparegudes

Almenys 94 persones han perdut la vida, entre elles diversos nens, i vint-i-sis més es troben desaparegudes després que diumenge hagués bolcat un transbordador davant la costa nord de Moçambic, segons han informat aquest dilluns les autoritats del país africà. L’embarcació era un petit pesquer sobrecarregat i sense llicència per transportar persones, segons ha detallat a la televisió estatal Lourenco Machado, administrador de l’Institut de Transport Marítim de Moçambic.

El vaixell havia salpat de la localitat de Lunga, a la província de Nampula, i es dirigia a l’illa de Moçambic, suposadament fugint d’un brot de còlera, i va ser colpejat per una onada.

“Era una embarcació petita que transportava 130 passatgers. El vaixell no tenia capacitat per tantes persones i es va acabar enfonsant”, va afirmar el secretari d’Estat de Nampula, Jaime Neto, diumenge a última hora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia