Successos

SUCCESSOS

Detingut un home que volia entrar en un institut escola de Santa Susanna amb un ganivet a la mà

Patia un brot psicòtic i va ser traslladat a un centre psiquiàtric

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Santa Susanna han detingut un home que volia accedir a l’interior de l’institut escola Montagut amb un ganivet a la mà, segons ha confirmat l’alcalde, Joan Campolier, a través de les xarxes socials. Els fets han passat aquest matí quan l’home ha intentat entrar al primer pis de l’edifici de secundària a través d’una escala dient que buscava refugi i ha caigut. Els professionals del centre han parlat amb ell, que els ha lliurat voluntàriament el ganivet, i han protegit els alumnes evacuant-los a una zona segura. Agents dels dos cossos s’hi han desplaçat i l’han reduït i arrestat, per traslladar-lo directament a un centre hospitalari per fer-li una avaluació psiquiàtrica.

Fonts dels Mossos han detalla que descarten cap mòbil amb objectius violents, motiu pel qual no obriran cap investigació. Educació, per la seva banda, ha activat l’equip de psicòlegs del programa Benestar per estar Bé que oferirà al centre educatiu suport si el necessita, tant per als alumnes com per als professionals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia