Successos

estat francès

La policia francesa mata un home armat que intentava calar foc a una sinagoga a Rouen

El sospitós anava armat amb un ganivet i una barra de ferro

Les forces de seguretat franceses han abatut aquesta matinada un home armat que estava calant foc a la sinagoga de la localitat de Rouen, a la Normandia. En un missatge publicat aquest divendres a la xarxa X i recollit per la premsa local, el ministre de l’Interior francès, Gérald Darmanin, ha assenyalat que un agent de la policia ha fet ús de la seva arma per “neutralitzar un individu armat que clarament volia calar foc a la sinagoga de la ciutat”.

L’incident s’ha produït al voltant de 3/4 de set de la matinada, hora en la qual el sospitós ha arribat a la sinagoga. No hi havia ningú a dins i s’ha enfilat a la teulada des d’on ha llançat per una finestra un artefacte incendiari a l’interior l’edifici. L’artefacte ha causat un incendi.

Han estat els agents que patrullaven Ruen que en veure el fum que sortia de l’edifici han avisat als bombers i quan han intentat detenir el sospitós, aquest els ha atacat amb una barra de ferro i un ganivet. Un dels agents ha respost disparant-li cinc trets que li han causat la mort. El sospitós tenia 29 anys, no era de nacionalitat francesa i tenia una ordre d’expulsió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia