Successos

SUCCESSOS

Dues nenes ferides quan els ha caigut a sobre una porta de ferro en uns jardins de Barcelona

Una de les menors s’ha fracturat la pelvis i ha patit traumatisme craneoencefàlic

L’accident va passar als Jardins del Rector Oliveras, a la dreta de l’Eixample

Dues nenes de vuit i deu anys van resultar ferides ahir a la tarda després que els caigués a sobre una porta de ferro dels Jardins del Rector Oliveras, entre els carrers de València, Aragó, Roger de Llúria i Bruc, a la Dreta de l’Eixample. Una de les menors es troba en estat greu i l’altra, lleu. Segons recull TV3 i han confirmat fonts del consistori, les dues nenes jugaven enfilades en una de les fulles de la porta d’accés al parc quan aquesta va cedir, es va despenjar dels suports i va caure a terra. La menor ferida greu es va trencar la pelvis, va patir un traumatisme cranioencefàlic i va ser traslladada a l’Hospital de Sant Pau.

Operaris de l’Ajuntament de Barcelona treballaven en el lloc del accident per arreglar la porta. Des del consistori han confirmat a Betevé que s’ha obert un expedient per recopilar tota la informació disponible tant per part de la Guàrdia Urbana com dels Bombers de Barcelona. La documentació també recollirà l’històric de manteniment de la porta i es farà públic un cop estigui enllestit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia