Detenen un altre implicat en els casos de robatoris en ajuntaments al Baix Empordà

Els Mossos d'Esquadra han detingut un altre lladre relacionat amb els robatoris en ajuntaments del Baix Empordà que hi ha hagut en les darreres setmanes. Es tracta d'un jove marroquí de 26 anys que es diu Abdelalie i que és veí de la Bisbal d'Empordà. Se'l relaciona amb els assalts als ajuntaments de Bellcaire d'Empordà i Palafrugell, i la temptativa de robatori al consistori de Foixà. Bàsicament, els lladres es dedicaven a emportar-se diners en metàl·lic i aparells informàtics. Al detingut també se li imputa un altre robatori, en aquest cas en una empresa d'assegurances de la Bisbal. Els Mossos no donen la investigació per tancada i no descarten més detencions.

Les primeres detencions al voltant del degoteig de robatoris que hi ha hagut als ajuntaments gironins es van fer a finals de la setmana passada en el marc d'una operació especials feta amb mossos de paisà. Els agents van enxampar dos joves, de 24 i 25 anys, que intentaven entrar a l'ajuntament de Foixà. Els mossos van poder detenir un dels nois al mateix lloc dels fets, quan intentava fugir després de saltar per una finestra, i una estona després van poder trobar l'altre jove a la Bisbal d'Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.