Punt divers

La patronal dels locals d'oci nocturn es presenta com acusació popular en el cas de l'agressió d'Empuriabrava

COMARQUES GIRONINES

La Federació Catalana d'Associacions d'Activitats Recreatives Musicals (FECASARM) ha decidit comparèixer com acusació popular contra el o els responsables de l'agressió que va patir la matinada del diumenge un home romanès davant del pub Star de la zona dels Arcs d'Empuriabrava. El jove, de 27 anys, està ingressat a l'hospital Josep Trueta de Girona en estat de coma i els mossos ja han detingut un jove implicat en la batussa. L'Ajuntament de Castelló d'Empúries, segons ha informat la FECASARM, també ha decidit presentar-se com a acusació popular i, tal com ja havia decidit fa dues setmanes arran de nombroses queixes, farà tancar el local.

La FECASARM ha justificat que, a causa de la gravetat del fets i el perjudici que suposen pel sector de l'oci nocturn a Catalunya, ha decidit, tal com ha get altres vegades davant fets similars, presentar-se com acusació popular.

A través d'un comunicat, la federació ha insistit que treballa per 'dignificar la imatge del sector' arreu de Catalunya i ha impulsat múltiples campanyes de civisme, conscienciació i seguretat i que, a més, ha treballat conjuntament amb l'Ajuntament de Castelló d'Empúries per millorar la imatge de la zona on han succeït els fets. 'No estem disposat a tolerar cap tipus d'acció irresponsable, incívica o delictiva que tiri pel terra la feina feta', recull el comunicat on condemna 'enèrgicament' els fets que qualifiquen de 'puntuals, aïllats i lamentables'.

En la denúncia, la federació reclama una indemnització en concepte de danys i perjudicis pel dany moral que han patit els locals membres de l'organització i el sector de manera general.

Així mateix, la federació ha aprofitat per demanar que aquests fets 'no siguin utilitzats per criminalitzar el sector de l'oci de Catalunya', ni que es sobredimensionin aprofitant el fet que desgraciadament venen precedits d'uns lamentables ocorreguts fa prop d'un mes a Madrid, on un jove va morir a les portes d'uns discoteca.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.